Van den Berge Technics bvba werk met professionele Zonnesystemen.

Ik werk met Atag
toestellen

Techniek voor de ATAG ZonneGasCombi Q is dat het niet alleen Zonlicht-energie gebruikt voor warmwater maar ook voor verwarming. Het systeem is in gebruik en installatie bijna gelijk aan een normale ketel, maar gebruikt beduidend minder gas en spaart hierdoor het milieu. De ZonneGasCombi Q heeft een positieve invloed op de Energie Prestatie Coëfficiënt.

SolarCollectorII indak

ATAG SolarCollectorII indak Thermische collectoren met het hoogste rendement in de markt. Prachtig geïntegreerd in het dak, afgewerkt met bijpassende gootdelen en 'loodslab'.

ATAG SolarSystemen

ATAG onderschrijft het belang om zuinig en duurzaam met energie om te gaan. Eigen research en ontwikkeling hebben geresulteerd in twee hoogwaardige oplossingen voor warm water en verwarming. De CBSolar, EcoNorm en HotTop zonneboilers en de Q-Solar hybride CV-ketel. Voor elke systeem wordt een SolarCollector geleverd om de zonne-energie op te vangen.

DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

  • ATAG SolarCollectorII Platdak
  • verwarmingsondersteuning
  • Aanzienlijk besparingspotentieel

Thermische collectoren met het hoogste rendement in de markt.

  • Flexibele opstellingsmogelijkheden
  • Geen bouwkundige ingrepen noodzakelijk
  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Duurzame materialen
  • Zowel 'landscape' als 'portrait' leverbaar

Het door de zonnecollector verhitte water kan niet enkel voor sanitair waterverwarming maar ook voor extra verwarming van het verwarmingswater worden gebruikt. De cv-kring gebruikt daarvoor, via een warmtewisselaar, het continu door de zonnecollectoren verwarmde water in de zonneboiler. De regeling controleert of de gewenste kamertemperatuur kan worden bereikt. Wanneer de temperatuur lager is dan de instelwaarde, treedt ook de verwarmingsketel in werking.

De sanitair warmwaterproductie biedt aanzienlijke besparingsmogelijkheden. Zo vormen zonneboilers in combinatie met een warmwaterboiler in onze contreien vooral tijdens de zomermaanden het interessantste alternatief voor het gebruik van de verwarmingsketel.

  • Zelfs in het tussenseizoen kan met solaire verwarmingsondersteuning de verwarmingsketel vaak uitgeschakeld blijven.
  • Bij een eengezinswoning levert zonne-energie tot 60 procent van de energie die nodig is voor de sanitair waterverwarming.

Onze projecten

Van den Berge Technics

De regisseur van uw badkamerdromen. Uw vakman in sanitair, verwarming, ventilatie en zonnesystemen. Contacteer ons.

Contact