Van den Berge Technics bvba werk met professionele sanitair onderdelen.

Ik werk met vola kranen

VOLA is sinds 1968 in productie. Alle componenten worden in Denemarken door VOLA A/S gefabriceerd: een schoolvoorbeeld van een combinatie van Scandinavisch vakmanschap en de nieuwste technologie..

CompactSysteem

Ruimte besparen maar toch een uitstekend warmwatercomfort? Het CompactSysteem voorziet in de ATAG Blauwe Engel Q, de ATAG Enigma Q of de ATAG Eco die beide zijn uitgerust met geïntegreerde warmwatervoorziening.

Woningen sanitair

Ik heb veel ervaring met alle soorten loodgieterswerk aan gas en waterleidingen, kranen, sanitaire apparaten, sanitaire installaties en technisch sanitair zoals afvoerleidingen, stopkranen, terugslagkeppen, pompsystemen, …

DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

  • inrichten van badkamers
  • Vola kranen

Hoogstaand design, vakmanschap en verantwoord ondernemen zijn de drie belangrijkste factoren voor de producten van VOLA. Daarnaast ligt de nadruk op voortdurende ontwikkeling en innovatie. Zo zijn aspecten die mogelijk het design te niet doen mooi weggewerkt of ingebouwd. Naast de optische voordelen, wordt ook rekening gehouden met gebruikscomfort, of u nu op zoek bent naar een kraan voor uw wastafel, douche of bad.

De VOLA kranen, douches en accessoires zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen. VOLA kenmerkt zich door een minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Regelmatig worden technische innovaties doorgevoerd en het assortiment uitgebreid.

  • Strak
  • Design
  • langdurig

Onze projecten

Van den Berge Technics

De regisseur van uw badkamerdromen. Uw vakman in sanitair, verwarming, ventilatie en zonnesystemen. Contacteer ons.

Contact